Speluitleg

Profiel aanmaken

Om een voorspelling te kunnen doen voor de GP Poule moet je eerst een profiel aanmaken. Je kunt een profiel aanmaken door rechtsboven in de menubalk op aanmelden te klikken.


Voorspelling invullen

LET OP! VOOR ELKE POULE MOET JE APART EEN VOORSPELLING DOEN.
Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je een poule aanmaken en je vrienden uitnodigen of meedoen aan de landelijke poule. Ook is het mogelijk om in te gaan op een uitnodiging van een ander zodat je in zijn of haar poule kunt meedoen. Voor elke Grand Prix dient de top 10 beste coureurs voorspelt te worden. Je kunt je voorspelling tot het begin van de race invullen/aanpassen.


Poule aanmaken

Het is mogelijk om tegen je vrienden, collega's en dergelijke te spelen in je eigen subpool. Een eigen poule maak je door op "poule aanmaken" in het menu te klikken. Degene die de poule maakt is direct ook eigenaar en heeft hiermee het recht om mensen uit te nodigen voor de poule.


Punten telling

Puntentelling Voor de uitslagen gebruiken wij de uitslagen die de officiĆ«le F1™ website publiceert, wanneer deze niet correct is beslist gppoule.nl wat de juiste uitslag is. Wanneer de uitslag later wordt aangepast is dit niet van toepassing op de poule.

Voor elke wedstrijd voorspelling die je doet in de top 10 krijg je punten. Voor elk precies goed voorspelde plek krijg je 3 punten, als je er een plek naast zit met voorspellen krijg je als troost nog 1 punt. Stel je bent zo goed dat je alle plekken precies goed geraden hebt (oftewel 30 punten), wordt dit punten aantal VERDUBBELD naar 60 punten.

Er zijn ook nog een aantal voorspellingen die over het hele seizoen gelden, als je op het einde van het seizoen deze voorspelling correct blijkt te hebben krijg je 15 punten per goed geraden seizoens voorspelling. De uitslag van "Driver of the year" zijn gebasseerd op de coureur die volgens www.formula1.com de meeste "driver of the day" prijzen heeft gewonnen. Als 2 of meerdere coureurs hetzelfde aantal hebben zijn deze allen goed.

scroll up